Ungdomsskole

Randers Ungdomsskole tilbyder undervisnings- og fritidsaktiviteter til unge mellem 13 og 25 år.

Formålet for Randers Ungdomsskole er at støtte udviklingen af de unges faglige, sociale og personlige kompetencer og hjælpe dem på vej mod uddannelse, job og et godt voksenliv.

Ungdomsskolens tilbud bygger på de unges idéer, interesser og behov.

Undervisningen i ungdomsskolen er gratis, men der kan opkræves betaling i forbindelse med kørekort, ture og rejser.

Holdene er af forskellig længde og foregår både eftermiddage, aftner, weekender og i ferier.

Ungdomsskolen er delt ind i tre hovedområder:

Randers Ungdomsskole tilbyder mange forskellige undervisningshold. De fleste hold er tilknyttet folkeskolerne i kommunen eller Ungdomsskolens lokaler på Nyholmsvej 12.

Undervisningen er gratis, men der kan opkræves betaling i forbindelse med kørekort, ture og rejser.

Se hvilke hold ungdomsskolen tilbyder her.

Randers Ungdomsskoles klubber/fritidsmiljøer er et tilbud, hvor unge kan vælge at bruge deres fritid. I klubberne/fritidsmiljøerne kan de unge være sociale og deltage i forskellige aktiviteter.

I klubberne/fritidsmiljøerne møder de unge engagerede og dygtige medarbejdere, som forstår de unge og giver dem nødvendig feedback og vejledning.

Læs mere om klubber/fritidsmiljøer her.

Heltidsundervisningen er et dagskoletilbud for unge på 14-18 år.

Heltidsundervisningen kan være et godt alternativ for unge, som har svært ved at finde sig til rette i den almindelige folkeskole og måske er bagud i et eller flere fag.

Læs mere om heltidsundervisningen her.

KLUB NØR

I KLUB NØR har vi mange forskellige aktiviteter, såsom Xbox, Wii, air hockey, pool, bordfodbold og bordtennis. Derudover har vi egen minibiograf, hvor der vises film efter de unges ønsker. Har de unge brug for hjælp til deres lektier, hjælper vi gerne.

Til klubbens lokaler hører også et fitnessrum, som man ved betalig har lov til at benytte. Det koster kun 50 kr. pr. sæson at bruge rummet, og man må træne alt det, man vil i klubbens åbningstid. Klubbens medarbejdere er kompetente til at guide og hjælpe til, hvis man har brug for det.

Hver tirsdag fra kl. 19.00-22.00 har klubben adgang til Nørrevangskolens lille gymnastiksal, hvor der er mulighed for at spille fodbold, eller hvad man har lyst til.

Vi har desuden det vildeste diskotek.

Du kan finde os på Facebook under KLUB NØR.

Vi har altid Ja-hatten på, så hvis ideerne bliver bragt på banen, fikser vi det i samarbejde med de unge.

Klubkoordinator Gitte Eriksen kan kontaktes på mail giheis@hotmail.com.