Ungdomsskole

Formålet for Randers Ungdomsskole er at støtte udviklingen af de unges faglige, sociale og personlige kompetencer og hjælpe dem på vej mod uddannelse, job og et godt voksenliv.

Ungdomsskolens aktiviteter finder sted i de unges fritid og er således et positivt tilvalg.

Randers Ungdomsskole har varierende tilbud til mere end 10.000 unge og er således den største skolevirksomhed i Randers Kommune.

Ungdomsskolen driver bl.a. mange forskellige undervisningshold som f.eks. knallertkørekort, livsstil, kost, motion, breakdance, sprog, osv.

Undervisningen i ungdomsskolen er gratis, men der kan opkræves betaling i forbindelse med kørekort, ture og rejser.

Holdene er af forskellig længde og foregår både eftermiddage, aftner, weekender og i ferier. Der er høj grad af involvering af de unge på holdene. Er starttidspunkt for et hold ikke oplyst, vil du få besked, når der er tilmeldinger nok til at starte holdet.

Ungdomsskolens hovedkontor kan kontaktes på telefon 89 15 46 00. Kontoret er åbent på hverdage fra kl. 8:00-15:30.

Randers Ungdomsskole er delt op i følgende tre platforme:

  • Dagtilbud (for sårbare unge)
  • Klubber/ungemiljøer
  • Fritidsundervisning

KLUB NØR

I KLUB NØR har vi mange forskellige aktiviteter, såsom Xbox, Wii, air hockey, pool, bordfodbold og bordtennis. Derudover har vi egen minibiograf, hvor der vises film efter de unges ønsker. Har de unge brug for hjælp til deres lektier, hjælper vi gerne.

Til klubbens lokaler hører også et fitnessrum, som man ved betalig har lov til at benytte. Det koster kun 50 kr. pr. sæson at bruge rummet, og man må træne alt det, man vil i klubbens åbningstid. Klubbens medarbejdere er kompetente til at guide og hjælpe til, hvis man har brug for det.

Hver tirsdag fra kl. 19:00-22:00 har klubben adgang til Nørrevangskolens lille gymnastiksal, hvor der er mulighed for at spille fodbold, eller hvad man har lyst til.

Vi har desuden det vildeste diskotek.

Du kan finde os på Facebook under KLUB NØR.

Vi har altid Ja-hatten på, så hvis ideerne bliver bragt på banen, fikser vi det i samarbejde med de unge.

Klubkoordinator Gitte Eriksen kan kontaktes på e-mail giheis@hotmail.com.